Hirdetés

GeIL EVO TWO Gaming Series memóriacsalád: megérkezett a tuningosok játékszere



|

A GeIL hivatalosan is bemutatta az EVO memóriamodul sorozat új generációját, az EVO TWO Gaming Series családot, amely tízféle változatban készül, és a legkomolyabb túlhajtási igényeket is képes kielégíteni.

Hirdetés

A nagyteljesítményű, és innovatív megoldásokat alkalmazó memóriamoduljairól híres tajvani GeIL hivatalosan is bemutatta EVO sorozatának második generációját, a Computex-en már beharangozott DDR3-mas EVO TWO Gaming Series Memory családot. A játékosok igényei szerint készült, és a legkomolyabb túlhajtási igényeknek is megfelelő terméket kifejezetten az AMD AM3-mas és az Intel P55-ös lapkakészletén alapuló rendszerekhez javasolja a gyártó. Az olcsóbb kétcsatornás modulok 2 x 1 GB-os, 2 x 2 GB-os vagy 4 x 2 GB-os kitben kaphatók, és 1,65 V-os feszültség mellett 2000 MHz-en 6-9-6-24-es, 2500 MHz-en pedig 9-11-9-27-es időzítésre képesek. A nagyobb kapacitású modulok Quad Channel néven (szintén kétcsatornás) érkeznek 4 x 2 GB-os és 4 x 4 GB-os kitekben, a hatmagos processzorok mellé pedig a Triple Channel (3 x 1 GB, 3 x 2 GB vagy 3 x 4 GB) vagy a Hexa Channel (6 x 2 GB vagy 6 x 4 GB) melléknevű RAM-ok közül érdemes választani.

Elődjéhez, az EVO ONE-hoz hasonlóan az EVO TWO hűtéséről is egy MTCD (Maximum Thermal Conduction & Dissipation) technológiára épülő, ám komolyan áttervezett hűtőborda gondoskodik. Ahogy minden GeIL memória, az újdonság is élettartam garanciával érkezik, ezért a minőség szavatolása érdekében minden egyes legyártott terméket alávetnek a gyártó DBT (Die-hard Burn-in Technology) nevű tesztsorozatának, melynek során 24 órán keresztül megnövelt feszültség mellett üzemeltetik, 100 Celsius fokos hőmérsékleten. Az eljárás megismerhető a lenti videóból.

Az optimális hűtést biztosító bordáknak köszönhetően, és a DBT megbízhatósági tanusítvány birtokában az EVO TWO memóriák akár extrém mértékben is biztonsággal tuningolhatóak. A boltokba kerülés várható időpontja, és a végfelhasználói árak egyelőre nem ismertek.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.