Hirdetés

Gelid Siberian: belépőkategóriás CPU-hűtő



|

Az Intel és AMD processzorokkal is kompatibilis hűtőt szűk költségvetéshez tervezték.

Hirdetés

A Gelid Solutions legújabb processzorhűtőjét kifejezetten szűk költségvetéshez tervezte. A belépőkategóriás eszköz neve Siberian, és a költséghatékony megoldásokat kereső felhasználókat célozza. Intel, valamint AMD processzorokkal egyaránt használható.

 

A Siberian egészen pontosan Intel LGA 775/1155/1156, AMD Socket 754/939/AM2/AM2+/AM3/AM3+ és FM1 foglalatokba illeszthető processzorokhoz használható. A Siberian maximum 82 wattos fogyasztású CPU-kat képes hidegen tartani.

 

A 120 x 96 x 66 milliméteres eszköz egy 80 milliméteres Hydro Dynamic csapágyazású ventilátorral operál, 900 és 2200 RPM között (10-22,5 dBA). A Gelid öt év garanciát kínál a CPU-hűtőre, melynek ára 6,99 euró.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.