Hirdetés

Gelid VGA-hűtő GeForce GTX 450-hez és 460-hoz



|

A Gelid Solution ICY VISION VGA-hűtője frissült, és már az újabb GeForce kártyákat is támogatja.

Hirdetés

A Gelid Solution eredetileg júniusban adta ki az ICY VISION VGA-hűtőjét, azonban úgy érezték, ideje a "ráncfelvarrásnak", és frissítették a hűtőegységet, amely így már az újabb GeForce kártyákat is támogatja. Ez azt jelenti, hogy a GeForce GTS 450-es és 460-as vezérlőkre is rá lehet tenni. A további, kompatibilis kártyák listája: GeForce 9800, GTX 200, GTX 470, GTX 480, Radeon HD 4800-as és 5800-as széria.

 

A hűtő mérete 216 x 95 x 52 milliméter, tömege 465 gramm, öt hőcsövét pedig két, csendes működésű, 92 milliméteres ventilátor segíti, amelyek 2000 RPM-en dolgoznak, és 26 dBA-s zajt generálnak.

 

A Gelid felújított ICY VISION hűtője nem riad vissza az SLI és CrossFireX beállításoktól sem. Öt év garanciát kínál mellé a gyártó, és az új változat nem kerül többe elődjénél. A korábbi modellhez hasonlóan ezt a VGA-hűtőt is 46 euróért lehet majd megvásárolni.

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.