Hirdetés

GENEVA Sound System - nagy fák alá!



|

Nem elég drága és menő az ajándék? Mi megtaláltuk a legdrágább iPod kihangosítót.

Hirdetés

A nálunk még nem túl széles körben ismert GENEVA cég magasra teszi a lécet, iPod kihangosításra is alkalmas hangrendeszereit a lehető legfelsőbb kategóriába szánja. A termékek származási helye Svájc, így talán nem meglepő, hogy a maximális precizitással készült termékek csak az igazán nagy karácsonyfák alá fognak beférni, nem annyira méretük, mint inkább magas áruk miatt. Cserébe a fából készült, zongoralakk fényű modellek minden részletében a gondos megmunkálás és a tökéletesség igénye fedezhető fel. Aranyozott aljzat és tálcamentes CD-fogadó mechanika, minden iPodhoz passzoló dokk, teljes értékű távirányító.

A GENEVA cég GenevaSound termékcsaládjában háromféle méretben és azon belül három színben (piros, fehér és fekete) találunk modelleket. Valamennyi tartalmaz beépített FM rádióvevőt és CD lejátszót, mely MP3 lemezeket is kezel.

 

clipboard01genevas.jpg

 

 

A legkisebb a GenevaSound M hét kilót nyom, négyutas hangfal 100W hasznos teljesítménnyel. 36 cm széles és ehhez a kivitelhez nem tartozik állvány. A középső GenevaSound L 45 cm széles, hasonló zenei tulajdonságokkal, de tíz kilóval nehezebb súlycsoportban, gyári állvány tartozik hozzá. A legnagyobb testvér az XL, hatutas, összesen 600W teljesítménnyel és erőteljes mélynyomóval, no meg a maga 38 kilogrammjával.

Kizárólag digitális elvű erősítőket tartalmaz valamennyi változat és a levédett "Embracing Sound" hangtérképző algoritmus révén a szoba szinte bármely pontjáról öblös és részletes hangképet ígér a gyártó. A minimalista diesignnal készült távszabályozóval az iPod minden funkciója vezérelhető. A hangsugárzók front grilljén pirosbetűs LED szegmensek jelzik, hogy épp rádiózunk-e vagy más hangforrást hallgatunk. 6 kedvenc FM adó tárolható a memóriájában, a tuner rész olyan érzékeny, hogy a gyártó ajánlása szerint a tartozék zsinórantennára normál körülmények között nincsen szükség. Külső hangforrás AUX aljzatra csatlakoztatva szólaltatható meg.

 

genevasound_l.jpg
GenevaSound L fehér változatban
 

 

A prémium kategóriás készülékek külső megjelenése kellően provokatív, a 60-as évek erőteljes formatervezési elemeit emelték át egy modern eszközbe. Ha netán olyan minőségi ajándékot szeretnénk, ami még beférhet egy karácsonyfa alá, de árban nehezen "überelhető", akkor felesleges tovább keresnünk. Jelenleg rendre 176 000, 299 000 és 575 000 Forintért vesztegetik az M, L és XL változatokat. További információkért katt ide.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.