Hirdetés

Genius billentyűzet-­egér készletek munkához és játékhoz



|

A többi gyártóhoz hasonlóan a Genius is a költségérzékeny vásárlóknak kínálja az egyszerűen csak K+M-­nek nevezett billentyűzet-­egér készleteket.

Hirdetés

Elfogadom a billentyűzethez adott egeret, vagy az egérhez adott billentyűzetet, és cserébe olcsóbban kapom meg, mintha külön venném meg a hasonló kategóriájú terméket. A két új K+M készletnek ez a filozófiája, pont mint a konkurens gyártóknál. Az irodai felhasználóknak szánt SlimStar i8050, és a játékhoz ajánlott KM-­G230 típust szemrevételeztük.

Hirdetés

SlimStar i8050

A SlimStar i8050 billentyűzete és az egere fényes fekete felületet kapott. Az egér alacsony profilú (értsd lapos), a billentyűzet gombjai szintén alacsony profilúak. Az alap billentyűzetekhez képest 12 plusz funkcióval rendelkezik. A médialejátszó vezérelhetősége megszokott, de újdonság, hogy a meghajtószoftvernek Genius weboldaláról való letöltése és telepítése után két billentyű lenyomásával indíthatjuk a böngészőt, és benne akár a Facebook weboldalát.

Három funkcióbillentyűvel a Windows 8 alkalmazás­vezérlő funkciói (átváltás, lezárás és keresés) érhetőek el. Az infravörös érzékelővel működő egér felbontása 1200 dpi. Az egéren és a billentyűzeten egy­-egy piros LED jelzi, ha az elem lemerülőben van, és hamarosan cserélni kell. Az infravörös érzékelő energiatakarékos, így az egér egy­-másfél évig használható egyetlen elemmel.

KM-­G230 K+M

Játékosoknak is jut K+M típus

Játékosoknak tervezte a Genius a szintén új, KM­-G230 K+M típust. Az egér és a billentyűzet kék háttérvilágítású, a billentyűzet világítása kikapcsolható, az egérnél pedig a mellékelt, magyar nyelven is telepíthető kezelőszoftverrel állítható a világítás intenzitása, és a villogás gyakorisága. Az egér paraméterei a világító mintázatot leszámítva megegyeznek az X-­G500­-as Genius egérrel, így a szoftver kezelőfelülete is azonos vele. Az egérgombok funkciója beállítható, a felbontás 500/1000/1500/2000 dpi közül választható. A felbontás a görgő alatt lévő világító gombbal bármikor átkapcsolható. A váltógomb a váltás után néhány másodpercig az aktuális dpi értéknek megfelelő frekvenciával villog.

X-Genius ­G500
 

A kezelőfelületen három profilban összesen 21 makrót definiálhatunk, amelyek nemcsak a játékokhoz, hanem az irodai munkához is hasznosak lehetnek. A makrókat az egérbe épített memória tárolja. A beállításokat és a makrókat fájlba menthetjük és visszatölthetjük. Az egér és a billentyűzet kábele zsinórbevonatú, a billentyűzet USB csatlakozója aranyozott. Mind az egér, mind pedig a billentyűzet a kapcsolóinak a tervezett élettartama 10 millió kattintás, illetve lenyomás.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.