Hirdetés

Gigabyte GeForce GTX 670 WindForce 3X hűtővel



|

A Gigabyte a saját hűtőjével próbálta érdekessé tenni a kártyát.

Hirdetés

Az NVIDIA GeForce GTX 670-es videokártyájának a bemutatkozása után a gyártók sorra rántották le a leplet a saját megoldásaikról. A Gigabyte is erősítette a sort, amely bár a nyomtatott áramköri lapon nem változtatott, a hűtést a tőlük ismert WindForce verzióra cserélte.

 

A GV-N670OC-2GD GPU-jának az órajele alapesetben 980 MHz, ez GPU Boosttal 1058 MHz-re növelhető. A GDDR5-ös VRAM effektív órajele 6 GHz, a mennyisége pedig 2 gigabájt, amihez egy 256 bites memóriabusz társul.

 

A dual-link DVI, HDMI és DisplayPort csatlakozókkal felszerelt grafikus kártya támogatja a 4-utas SLI-t. A WindForce 3X hűtőegység két alumínium bordából, három közvetlen érintkezésű réz hőcsőből és három 90 milliméteres ventilátorból áll össze. A GV-N670OC-2GD ára 415 dollár.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.