Hirdetés

Gigantikus méretű monitor a NEC-től



|

A Computex 2009 rendezvényen igazi nyalánkságok is felbukkantak, mint a NEC új monitorja.

Hirdetés

A NEC - amely gyártó az LCD monitorok között vezető szerepet tölt be - CRV43 monitorról az első híreket még a 2008-as januári CES rendezvényen láthattuk, majd videón is megismerhettünk egy évvel később. A NEC CRV43 nevében nem véletlen a 43-as szám, ekkora átmérővel rendelkezik ugyanis colban a legújabb, ultra-szélesvásznú megjelenítő. A hatalmas fizikai mérethez igen magas felbontás is tartozik, 2880*900 pixel. Ha az arányokat nézzük, akkor WGXA, tehát 32:10 értékről beszélhetünk.  

 

nec_crv_43_1.jpg
 

 

Egy ilyen monstrumnál jogos elvárás a 10 000:1 kontrasztarány, ezt hozza is, ahogy a 200 cd/m² fényerőt is, ráadásul a képernyő válaszideje is igen jónak mondható a maga 0,02 ms értékével. Olyan plusz funkciókat is kapott a 43 colos monitor, mint a 2.0 USB csatlakozó a hordozható eszközök és pendrive-ok számára, valamint a DVI-D és a HDMI 1.3 kimenet.

 

 

nec-all-angles-curved-display.jpg

 

Ha valaki 2009. június 17-19 között az Orange County Convention Centerben járna Orlandóban, mindenképp nézzen be az InfoComm-ra, hiszen ott is megtekinthető lesz élőben az exkluzív monitor. A különleges megjelenítő 3 év teljes körű garanciával vásárolható meg júliustól 7999 dollárért.

 

nec-curved-display-specs.jpg
 
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.