Hirdetés

Gond van a Kepler-alapú videokártyákkal



|

A VSync-alapú probléma az NVIDIA GeForce GTX 670, 680 és 690 videokártyákat érinti.

Hirdetés

Az NVIDIA mostanában nem a legjobb hírekkel vonja fel magára a figyelmet: a gyártónak felére csökkent a nyeresége, nem tudja teljesíteni a megrendeléseket, de még az is kiderült, hogy gazdasági okokból megfosztották a GeForce GTX 670-et a 4-utas SLI kompatibilitásától. Ezúttal egy "új" probléma ütötte fel a fejét, amely a jelenlegi három, Kepler-alapú csúcskártyát érinti.

 

Egyre több bejelentés érkezett az NVIDIA-hoz azzal kapcsolatban, hogy egyes konfigurációk esetében szétesik vagy szaggat a kép. Bár nincs szó eget rengető hibáról, sőt, vélhetően egy driverhiba okozza, a dolog semmiképp nem segít most a cégnek.

 

Az NVIDIA maga is elismerte, hogy számos ügyfele jelezte, átmeneti, VSync-alapú hibákkal, képszaggatásokkal találkoznak. Noha a gyártó már megtalálta a hiba okát, a pontos javítás rengeteg tesztelést kíván, ezért csak a következő nagyobb driverbe kerülhet bele, ami valamikor júniusban érkezik. Amíg az NVIDIA vásárlói nem élvezhetik drága videokártyájuk minden előnyét, a gyártó azt tanácsolja nekik, kapcsolják ki a VSync-et.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.