Hirdetés

Gond volt az MSI BIOS-frissítéseivel



|

Visszahívta a Kaby Lake-támogatást szolgáló BIOS-frissítéseit az MSI, már dolgoznak a javításon.

Hirdetés

Nem is olyan régen derült ki, hogy az MSI BIOS-frissítés formájában nyújt majd támogatást a már piacon lévő, 100-as szériás lapkakészletekre építő alaplapjainál az Intel következő-generációs Kaby Lake processzoraihoz. 

Hirdetés

Mindez remek hír volt, elvégre aki mindenáron új CPU-t szeretne, annak nem feltétlen kell alaplapot cserélnie. 

Sajnos a BIOS-frissítések időközben eltűntek az MSI támogatói oldalairól, és nem lehetett tudni, hogy miért. 

A ComputerBase szerint az MSI képviselői említést tettek róla, hogy hibát találtak a kódban. A javításán már dolgoznak. Az MSI állítólag azt ígéri, hogy rövid időn belül elérhetőek lesznek a javított BIOS-ok. 

Mindez persze jó hír a felhasználóknak, hiszen még a Kaby Lake processzorok érkezése előtt sikerült megtalálni a problémát. Így a hibás BIOS kijavítása után már nem lesz probléma a teljes kompatibilitással. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.