Hirdetés

G.Skill memóriák alacsony profillal



|

Az új DDR3-as RAM-ok kis házakban és HTPC-kben is remek szolgálatot tehetnek.

Hirdetés

A G.Skill már számos memóriát kínál felsőkategóriás rendszerekhez, ezért ezúttal egy másik közönséget célzott meg az új RAM-jaival. Az Ares modulok alacsony profillal rendelkeznek, ami azt jelenti, hogy egy-egy modul magassága kisebb a megszokottnál. Ez SFF PC-k és HTPC-k esetében egyaránt jól jöhet, de akkor is, ha túl nagy a processzorhűtő.

 

A kis méret ellenére a teljesítményről nem kell lemondani, ugyanis az 1,5 vagy 1,65 volton működő memóriák 8, 16 és 32 gigabájtos kitekben érhetőek el, illetve 4 és 8 gigabájtos modulok formájában.

 

A hűtőbordákkal együtt 3,2 centiméter magas memóriákat kézzel teszteli a gyártó a stabilitás és megbízhatóság érdekében, továbbá az XMP is támogatott. A kék és narancssárga bordákkal ellátott memóriák órajele 1333 és 2133 MHz között mozog, az áruk azonban ismeretlen.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.