Hirdetés

GTX 465 a Club3D-től is



|

A Club3D is bemutatta az NVIDIA-tól származó, GTX 465-ös videókártyáját.

Hirdetés

Jobb később, mint soha - a Club3D is bemutatta saját GTX 465-ös grafikus kártyáját, amely az NVIDIA fejlesztése. A Club3D által átszabott videókártya a szokásos tudását kínálja a GTX 465-ösöknek, és a 3D Vision mellett CUDA támogatással érkezik.

 

A GPU 607 MHz-en működik, és a kártyának 352 stream processzora van. A hármas SLI-kompatibilis GTX 465 1024 MB memóriával érkezik, amely GDDR5-ös, és 3206 MHz-es órajelen üzemel.

 

A Club3D GTX 465-öse hagyományos léghűtést használ, és támogatja a DirectX 11-et. Ahogyan az összes többi hasonló NVIDIA kártya, ez is dual slotos, tehát két férőhelyet követel gépünkben. A PCI-E 2.0-ás interfészen működő vezérlőre mini HDMI kimenet is került, és HDCP-támogatást is tartogat.

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.