Hirdetés

GTX 560 Ti Extreme Edition a Zotac-től



|

Alaposan átalakított videokártyával újított a Zotac.

Hirdetés

Egy alaposan átalakított videokártyával újította meg kínálatát a Zotac: a GTX 560 Ti Extreme Editionre a saját, három slotot elfoglaló hűtőjüket tették rá, amely hat réz hőcsővel vezeti el a hőt a GF114-es GPU-tól. A kártya gyakorlatilag egészét alumínium hűtőborda fedi, a nyomtatott áramköri lapon is alakítottak.

 

Az 1 GB memóriával felvértezett videokártya GPU-jának az órajelét 950 MHz-re állították, míg a memóriáét 4400 MHz-re. Összehasonlításképp: a referenciaértékek 822 és 4008 MHz.

 

Kimenetek tekintetében dual-link DVI, HDMI és DisplayPort áll rendelkezésre. A Zotac nem árulta el, hogy a GTX 560 Ti Extreme Edition mikortól és mennyiért lesz kapható.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.