Hirdetés

Gyorsabb, 4 portos USB 3.0 vezérlő a VIA Labs-től



|

Önálló hubokban és alaplapokon is találkozhatunk majd az új lapkával.

Hirdetés

A VIA Labs, a VIA Technologies leányvállalata új lapkával állt elő. A gyártó második generációs SuperSpeed USB gazdavezérlője négy USB 3.0 portot is képes kezelni.

 

 

VL811-es, elődjéhez képest javított teljesítményű chip lehetővé teszi, hogy az USB kapuk töltő funkciót is ellássanak, megfelel az USB Battery Charging Spec. 1.2-es kiadásának. Tartalmazza a Charging Downstream Port funkciót, ami lehetővé teszi, hogy a BCS kompatibilis eszközök a normálisnál háromszor gyorsabban töltődjenek.

 

A VIA Technologies korábban alaplapvezérlő lapkakészleteiről majd alacsony fogyasztású processzorairól (pl. VIA C3) volt ismert, utóbbi termékvonalát az Intel Atom felfutása igencsak megtépázta és visszaszorította a beágyazott rendszerek világába. Az USB 3.0 vezérlő kifejlesztése új lendületet adhat a cégnek és talán a fejlesztéseknek is.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.