Hirdetés

Hajlított és FreeSync-es a Lenovo gamer monitora



|

Maximum 144 hertzes képfrissítést kínál a 27 hüvelykes termék.

Hirdetés

Hétfőn a Lenovo bejelentette az első AMD FreeSync adaptív képfrissítési technológiát támogató monitorát. Az Y27f Curved Gaming Monitor-ba 27 hüvelykes és R1800-as ívű VA kijelző került, ám meglepő módon csak 1920×1080 pixel felbontást kínál a panel, ilyen átló esetében manapság már a 2560×1440 képpont nevezhető szokványosnak.


Hirdetés


Más téren nem kelt csalódást a hardver: maximum 144 Hz-es képfrissítési sebesség, 4ms válaszidő, 3000:1 kontrasztarány. Sajnos a vállalat egyelőre nem közölte, hogy az AMD FreeSync milyen képfrissítési tartományban működik, a jövőbeli megvásárlását fontolgatóknak érdemes lesz előre tájékozódniuk a fontos tulajdonságot illetően.



A HDMI és DisPlayPort 1.3 csatlakozókkal ellátott Lenovo Y27f Curved Gaming Monitor európai debütálásának részleteiről még nincs információ. Az Egyesült Államokban szeptember során válik elérhetővé, az ajánlott fogyasztói árát pedig 399 dollárban - olyan 111 ezer forintban - határozta meg a gyártó.


(Forrás: TechPowerUp, Lenovo)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.