Hirdetés

Halkítsuk le gépeinket



|

Figyeljünk a részletekre

Hirdetés

Mit sem ér az egész procedúra, ha nem figyelünk a részletekre.

Nem elegendő a leghalkabb ventilátort megvásárolni, ha nem fordítunk kellő figyelmet a beszerelésre. A laptátok mozgása rezonanciát kelt, amelyet a gépház is átvesz, ezáltal az eredmény a vártnál rosszabb lesz.

Egyes drágább ventilátorokhoz fémcsavarok helyett rögzítőgumit mellékelnek, így a rezgések nem jutnak át a házra.

A gumiból készült rögzítőkhöz eddig is hozzájuthattunk kitek formájában, azonban ezek dobozában rengeteg egyéb zajcsillapító anyagot is találhattunk, ami megdrágította a kiegészítő árát.

A hűtési megoldásairól híres Coolink megkezdte a ventilátorokhoz használatos gumirögzítők továbbfejlesztett válozatának különálló értékesítését 12 darabos egységcsomagokban, így mostantól nem szükséges a drága kiteket megvásárolni. A maximális zajcsillapítás érdekében érdemes beruházni egy csomagba, a különbség hallható lesz.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.