Hirdetés

Hamarosan gyártják az új Apple Watch-ot



|

A hírek szerint rövidesen indul a második generáció tesztgyártása.

Hirdetés

Tajvani jelentések szerint az Apple kész elindítani a második generációs Apple Watch tesztgyártását. Az óra összeállításáról a Quanta gondoskodik, de a gyártás megkezdése után a Foxconn, a Wistron és az Inventec is beszállhatnak. 

Hirdetés

A jelenlegi pletykák szerint az Apple egy márciusi rendezvény keretében mutatja be a második Apple Watch-ot. A Quanta elnöke korábban második negyedéves megjelenésről beszélt, így egy áprilisi dátum hihetőnek tűnik. 

Azt mondják, hogy az új Apple Watch segítségével okostelefon nélkül is lehet majd telefonálni. 

Amennyiben megkezdték a tesztgyártást, akkor néhány darab már most létezik az új generációból. 

Az Apple és a Quanta feladata most az, hogy megbizonyosodjanak róla, tökéletesen működnek a prototípusok, illetve a gyártási folyamatban nincs fennakadás. 

Amint az almás vállalat mindennel elégedett, megkezdődhet a sorozatgyártás. Ezután ha minden jól megy, jön a márciusi bemutató és az áprilisi piaci megjelenés. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.