Hirdetés

Hamarosan jönnek az NVIDIA GeForce RTX 3080-as kártyák tesztjei, a megjelenés sincs messze



|

Az embargó lejárta mellett azt is elárulta a gyártó, hogy mikor kerül a boltokba a GeForce RTX 3070-es GPU.

Hirdetés

Az NVIDIA nemrég bejelentette az Ampere GPU-kat, melyeknek egyből három verzióját is piacra dobják, ezek különböző árfekvésben, ebből kifolyólag pedig eltérő teljesítménnyel érkeznek. Most megtudtuk, hogy mikor számíthatunk a következő generációs videokártyák megjelenésére, és mikor lesz lehetőségünk elolvasni róla a teszteket, hogy átgondoltan dönthessünk.

Hirdetés

Immár mindhárom GPU megjelenési dátumát rendelkezésünkre bocsátotta a gyártó, ugyanis megtudtuk, hogy a GeForce RTX 3070-es kártya október 15-én kerül majd a boltok polcaira. Ezzel együtt azt is elárulta a gyártó, hogy az RTX 3080-as kártya tesztjeit már szeptember 16-án, azaz egy nappal a megjelenés előtt közzétehetik azon szerencsések, akiknek már a birtokába jutott egy tesztpéldány:

Ezzel az infóval tehát mindhárom kártya megjelenési dátumát tudjuk, hiszen azt a gyártó már korábban elárulta, hogy a legerősebb modell, az RTX 3090 szeptember 24-én debütál világszerte. A most bejelentett tendenciákból pedig az következik, hogy a tesztek mindig az adott GPU megjelenése előtti napon láthatnak napvilágot.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.