Hirdetés

Hamarosan kapható a Google prémium táblagépe



|

A hírek szerint december 8-án kerülhet a boltokba a Google Pixel C.

Hirdetés

Eltelt néhány hónap azóta, hogy a Google bemutatta a prémium táblagépét, a Google Pixel C-t. Akkor azt ígérték, hogy a karácsonyfák alatt már ott lehet - de a Black Fridayt lekéste a tablet. 

Hirdetés

A jelek szerint a karácsonyt már nem, ugyanis a Tweakers.net információi alapján december 8-tól Hollandiában már kapható a tábla. 

Azt persze nem tudni, hogy a többi országban mikortól vihető, de ha december 8-án tényleg megjelenik, valószínűtlen, hogy csak Hollandiában lehetne egyedül hozzájutni. 

A Pixel C egy 10,2 hüvelykes táblagép, 2560 x 1800-as kijelzővel, NVIDIA Tegra X1 processzorral, 3 GB RAM-mal és Android Marshmallow-val. 

A 32 GB-os modell ára 499 dollár, míg a 64 GB-os 599 dollárért lesz vihető. Opcionálisan van billentyűzetes dokk is, ami erős mágnesekkel kapaszkodik, és a szöge 135 fokig állítható. 

Bár a BT-s billentyűzet 2 hónapig is bírja akkuval, tölteni sosem kell, mert a táblagép megoldja a feladatot. 

A billentyűzet ára extra 150 dollár, amivel a Pixel C az egyik legdrágább androidos tablet: az viszont biztos, hogy az egyik legjobb, legerősebb is lesz. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.