Hirdetés

Haswellel jön az ASUS érintős ultrabookja



|

Meglepő módon optikai meghajtó is található a dedikált GPU-val rendelkező laptopban.

Hirdetés

A Haswell architektúrára épülő Intel processzorok június elején történő bejelentése előtt elkezdtek feltünedezni a webes boltokban az első ezen architektúrát használó noteszgépek, az eddigi legérdekesebb modellnek talán a 15,6 colos és 1366×768 pixeles érintőkijelzővel szerelt ASUS VivoBook S551 ultrabook nevezhető.


A feltehetően kétmagos, ám biztosan 1,8 gigahertzes Intel Core i7-4500U központi egységgel szerelt eszköz az Egyesült Államokban 1000 dollárért – olyan 224 ezer forintért – rendelhető elő. A processzorán kívül két komoly érdekességgel rendelkezik: egyrészt került bele DVD+/-RW optikai meghajtó, másrészt pedig 2 GB önálló DDR3-as memóriával kiegészített NVIDIA GeForce GT 740M GPU dolgozik benne, így visszavett beállítások mellett még a legújabb játékok futtatására is alkalmas lesz az új VivoBook.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.