Hirdetés

Hatalmas a Xiaomi új okostévéje



|

4K-s felbontással és 70 hüvelykes átmérővel érkezik az új Mi TV.

Hirdetés

A kínai Xiaomi nevéről általában az okostelefonok jutnak az eszünkbe, pedig a gyártó egyre több kategóriában aktív. Okostévéi is vannak, ráadásul egyre nagyobbak. 

Hirdetés

A legújabb például a Mi TV 3-as szériát egészíti ki, és 70 hüvelykes átmérővel, valamint 4K-s (3840 x 2160) felbontással rendelkezik. 

A Sharp panelre épített televízió a legvékonyabb pontján csupán 12,9 milliméteres, tehát a hatalmas méretek ellenére kellően karcsú maradt. 

Az alumíniumötvözetből készült ház a legvastagabb pontján 38,6 milliméteres.  A mellékelt alumínium hangfal összesen 6 hangszórót rejt magában, de ebben van az alaplap és az összes port is itt érhető el - a hangfal pedig egy Mi kábellel van a tévéhez csatlakoztatva. 

A 70 hüvelykes tévé 178 fokos betekintési szöggel rendelkezik, a frissítési rátája 120 Hz, a válaszideje pedig 6 milliszekundum. 

A működésről egy négymagos MStar 6A928-as, 1,4 GHz-es processzor és egy Mali-760 MP4 GPU gondoskodnak, 2 GB DDR3-as RAM és 8 GB tárhely mellett. A készüléken a Xiaomi MIUI TV-je fut, ami pedig az Android 5.1-re épít. 

A 802.11ac-s Wi-Fi mellett van Bluetooth 4.1, Mi Port, HDMI 2.0 (3 is), AV, VGA, USB 2.0 és USB 3.0, továbbá a H.265-ös 4K-s videók is támogatottak. Kínában hamarosan kapható az új modell, 9999 jüanért. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.