Hirdetés

Ház érintőképernyővel: Tacens Tango Pro



|

Nehéz újat alkotni a számítógépházak témakörében, a Tacens azonban egy remek megoldást talált ki.

Hirdetés

Alapvetően egyszerű és divatos, fekete-fehér fényezéssel, itt-ott feleslegesen csicsás krómkiegészítőkkel szerelt házat képzeljünk el. Az összeszerelés minőségét tekintve a Tango Pro nem kelhet versenyre olyan favoritokkal, mint a CoolerMaster Stacker vagy épp a Spire Pininfarina -ennyi pénzért azonban nem is várhatunk csodát.

 

A termék árában benne foglaltatik a két 12 centis, igen csendes működésű ventilátor, amelyet a kilincses nyitómechanizmussal rendelkező oldallapba építettek be. A ház alkatrészeinek nagy része - többek között a merevlemezek - szerszám nélkül szerelhetők.

 

tacens1.png

 

Ám az igazi különlegességet a háttérvilágítással is ellátott előlapi panel rejtegeti. Látványos, grafikonszerű folyamatábrával jelzi a merevlemez-aktivitást, egy digitális óra pedig az uptime-ot is kiírja, vagyis azt az időt, amióta számítógépünk be van kapcsolva. A gyárilag beépített két ventilátort nyomogatással szabályozhatjuk pár lépcsőben, az erre használt gomb pedig grafikusan visszajelzi, hogy milyen gyorsan forognak a lapátok - ha úgy szeretnénk, teljesen le is állíthatjuk azokat. A panelhez hőmérő is tartozik, amelyet a gépház tetszőleges részébe helyezhetünk, és természetesen ennek adatai is a kombinált kijelzőn jelennek meg. Elsőre élményszámba mehet, hogy a bekapcsológomb - ahogy az újraindító is - érintésre működik, az óvatlan tapogatástól pedig billentyűzár véd.

 

A Tacens Tango Pro remek dizájntermék, ráadásul számos hasznos funkcióval bír. Bár a kivitelezés minősége nem a legjobb, így is kiváló ár/érték aránnyal büszkélkedhet.

 

Adatok:

  • Érintőkijelző háttérvilágítással, ventilátorszabályozással
  • Két csendes, 12 centis ventilátor
  • Előre kiépített 12 centis ventilátorhelyek elöl és hátul
  • 440×190×430 milliméter
  • 6 kilogramm

 

Értékelés:

Tacens Tango Pro

Előny: érintőkijelző, remek szellőzés, mellékelt ventilátorok

Hátrány: a kivitelezés lehetne kicsit szebb

Teljesítmény: 4

Szolgáltatás: 4,5

Ár/érték: 4,5

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.