Hirdetés

Házasságtörő exférj perli 45 millió euróra az Ubert



|

Sokba került a válás, a volt feleségnek az Uber árulta el a hűtlenségét.

Hirdetés

Nem újdonság az Uber számára a pereskedés, azonban a francia Le Figaro szerint ezúttal szokatlan okból kell megvédenie magát a bíróságon. A sofőrös autómegosztó szolgáltatást egy francia férfi próbálja 45 millió eurós kártérítés megfizetésére kötelezni, miután a volt felesége a hibásan működő Uber mobilalkalmazásnak köszönhetően neszelte meg a hűtlenségét.


Hirdetés


A beszámoló alapján a férfi egyszer kölcsönkérte a nő iPhone mobilját, ám a telefon visszaadása előtt hiába jelentkezett ki az Uber alkalmazásból, a volt felesége folyamatosan értesítést kapott az összes utána következő fuvarjáról. A francia Riviérán (Azúr-part) élő férfi szerint nagyon drága volt a válás, ráadásul nyilvánvalóan az Uber bugos programjának a hibájából került rá sor, így most kártérítés szeretne kapni a vállalattól.


Az Uber nem kívánta kommentálni az ügyet.


(Forrás: PhoneArena)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.