Hirdetés

HD 6450 FleX: olcsó Eyefinity a Sapphire-től



|

A belépőkategóriás PC-k többmonitoros konfigurációjához készült a videokártya.

Hirdetés

A Sapphire bővítette videokártyáinak kínálatát, a Radeon HD 6450 FleX változatával. A vezérlőt kifejezetten belépőkategóriás PC-khez tervezték, amelyeknél szempont a többmonitoros konfiguráció, de költségtakarékos megoldásban.

 

Az alacsony profillal rendelkező kártya passzív hűtőbordát kapott, így HTPC-kben is ideális megoldás. HTPC esetében az alacsony profilhoz egy külön kiegészítő használható. A Caicos GPU 160 stream processzorral dolgozik, illetve 64 bites memóriabusszal.

 

A GPU órajele 625 MHz, míg a memóriáé 1,6 GHz. A referenciamodellnél jóval gyengébb teljesítményű kártya fontos érdekessége a FleX kialakítás, aminek hála egyszerre három DVI csatolós monitor használható, a drága DisplayPort kiiktatásával. A háromból kettő DVI, míg a harmadik egy HDMI-DVI kábellel van megoldva, ami a dobozban megtalálható. Bár az árról és megjelenésről nincs információ, a HD 6450 FleX remek megoldás lehet azok számára, akik olcsó többmonitoros rendszert szeretnének.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.