Hirdetés

HD-képes zsebkamera beépített projektorral



|

A DigiLife zsebkamerája HD-videó rögzítésére alkalmas, és beépített projektorral rendelkezik.

Hirdetés

 

A DigiLife Computex kiállításon bemutatott új digitális kamerája nem vetekedhet az ilyen készülékek csúcskategóriába tartozó példányaival, azonban nehéz elhinni, hogy ekkora tudással rendelkezik, apró méretéhez képest.

 

A DDV-JF1 egy zsebkamerának mondható, ennek ellenére a mini készülék 720p-s HD-videók rögzítésére alkalmas, amelyek ráadásul egy 2,5 hüvelykes LCD-kijelzőn is követhetőek. Ha mindez nem lenne elég, a DigiLife aprósága egy másik meglepetést is tartogat.

 

Rendelkezik ugyanis egy beépített pico projektorral is, aminek hála a rajta lévő anyagok kivetítésére is alkalmas. Itt csupán 640 x 360-as képméretről beszélhetünk, és feltehetően túl jó eredményt sem kapunk, ennek ellenére ügyes próbálkozásról van szó. Sajnos sem a készülék áráról, sem az elérhetőségéről nem esett szó. 

 

digilife_projector_cam.jpg
Képforrás: Engadget
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.