Hirdetés

HD-s fényképező a Samsungtól



|

HD-videót is képes rögzíteni.

Hirdetés

 

A Samsung új fényképezője bár méretét tekintve nem lett nagy, tudását tekintve annál inkább. Az NV24 HD egy 24 milliméteres ultraszéles látószögű lencsével rendelkezik, amely 10 megapixeles képek készítésére alkalmas.

 

samsung_nv24hd.jpg

 

Ami még jobb, hogy HD-videók rögzítésére is alkalmas, ugyanis 720p-s mozgóképeket 30 fps-sel tud felvenni. Mindezt MP4 formátumban rögzíti, SD kártyára. A készített videó/kép a 2,5 inches LCD-kijelzőn, vagy akár egy HDTV-n is megtekinthető.

 

A digitális és optikai képstabilizátorral egyaránt ellátott készülék márciusban, és meglepően olcsón, 350 dolláros (60 000 forint) áron kerül a piacra.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.