Hirdetés

HD videó továbbítás kábelmentesen



|

200 mbps sebességet ígér az elektromos kábelen az SMC HomePlug AV adaptere.

Hirdetés

Erre a célra szeptemberben jelentette meg az SMC kisirodai és otthoni hálózatépítésre szánt hálózati adapterét. Az SMCHPAVH-ETH EZ Connect egy 200 Mbps sebességű HomePlug AV Hybrid Ethernet Adapter, amely támogatja a HD video és audio streaming-et, VoIP-ot, online játékot és eleve a szélessávú internet kapcsolat megosztását az otthoni elektromos hálózaton keresztül. Képes a jel koax kábelen történő továbbítására is, így hálózatunk túlnyúlhat az áramköri kismegszakítón, így több lakás, iroda összeköthető, illetve problémásan kábelezett szakaszok áthidalhatók.

 

smchpavh_eth(power-line).jpg

Az adapter legfeljebb 16 powerline kommunikációját teszi lehetővé egy hálózaton, és a 200 Mbps-os adatmásolási sebesség biztosítása ideálissá teszi valós idejű alkalmazásokhoz. működtethető 14/ 85Mbps HomePlug készülékekkel, plug-and-play installációkkal, 128 bit-es AES titkosítással és az auto-sensing technológiával, ami minimalizálja a más háztartási készülékektől származó interferenciát.

 

 

Az SMCHPAVH-ETH EZ Connect Powerline AV Ethernet Adapter az SMC NETWORK Powerline termékcsaládjának tagja és 90 euró körüli áron vásárolható meg.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.