Hirdetés

Hétfőn kiderül az NVIDIA titka



|

Az NVIDIA weboldalán pörög a visszaszámláló, a hétfői bejelentésen kiderül, mit rejt a gyártó "doboza".

Hirdetés

Az NVIDIA weboldalán pörög a visszaszámláló, mellette pedig egy fekete doboz, letakarva zöld lepellel. A nullát az óra valamikor hajlani 5 óra körül éri el, július 12-én, hétfőn. Több eshetőség is van, hogy minek a bejelentésére készül a gyártó.

 

Bár a zöld leplet addig nem ránthatjuk le, könnyen elképzelhető, hogy a már híresztelt GeForce GTX 460-as középkategóriás, DirectX 11-es GPU hivatalos bemutatójára kerül sor. A GTX 460 várhatóan júliusban már a piacra is kerül egyébként.

 

A másik nagy lehetőség az NVIDIA új játéktechnológiája, a 3D Vision Surround, aminek hála sztereoszkópikus 3D-ben, három monitoron élvezhetjük játékainkat, sajnos egyelőre csak béta állapotú driverekkel. Az NVIDIA-nak más sorozatai is vannak, például a Tegra vagy az Ion, azonban a képen látható egy GeForce felirat, így ezeket kizárnánk.

 

Bár feltehetően a GeForce GTX 460 lesz a nyerő, július 12-én hétfőn minden kiderül.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.