Hirdetés

Hibrid zsebórát villantott a Samsung



|

Egyelőre koncepció, de a Samsungnak hála már okos zsebóra is létezik.

Hirdetés

A Samsung az elsők között próbálkozott az okosórák piacán, és bár minden évben akad pár új modellje, a kategória már nem olyan felkapott, mint eleinte. Az újdonságok talán segítenek a helyzeten. 

Hirdetés

A Samsung például egy hibrid zsebórát villantott, ami persze okos is. 

Mitől hibrid? A zsebórákhoz hasonlóan a fedlapja felhajtható, ekkor jelenik meg az óra számlapja. Ez jelen esetben digitális, egy kerek kijelzővel. Amikor azonban le van zárva a fedlap, akkor a kijelzőnek csak egy része látszik, a digitális számlap fölött viszont ott vannak a mechanikus mutatók. 

Más szóval az okos zsebóra talán akkor is működőképes marad, ha az akkumulátora már lemerült. Természetesen lehet okostelefonhoz párosítani, és képes megjeleníteni az arra érkezett értesítéseket. 

Egy igazi okosóra alapvető előnye, hogy nem kell elővennünk az okostelefont a zsebünkből ahhoz, hogy tudjuk, történt valami. A zsebóra ilyen téren valójában nem, hogy időt spórolna, de inkább visszalépés. 

A vélhetően Tizent futtató termék egyelőre csak koncepció, a Gear S3 alapján. Egyelőre nem tudni, hogy kereskedelmi forgalomban kapható lesz-e. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.