Hirdetés

Hivatalos a Samsung menő okosórája



|

Két kiadása is lesz a Samsung Gear S2-nek.

Hirdetés

Rengeteg szándékos és véletlen szivárgás, kép és egyéb anyag után a Samsung végre hivatalosan is bemutatta a kerek kijelzővel felszerelt Gear S2 okosóráját, még az IFA kiállítás előtt. 

Hirdetés

A Gear S2 normál és klasszikus verzióban érkezik - a klasszikus értelemszerűen fekete, bőr szíjjal, elegánsabb hatást gyakorolva. 

Mindkét Gear S2 ugyanazt tudja. Belül egy kétmagos, 1 GHz-es processzor, egy 360 x 360 pixeles, 1,2 hüvelykes, kerek kijelző, 512 MB RAM, 4 GB tárhely találhatóak, Wi-Fi-vel, Bluetooth 4.0-val és NFC-vel. 

Az óra az IP68-as szabvány szerint por- és vízálló, továbbá van benne gyorsulásmérő, giroszkóp, pulzusmérő, barométer és fényérzékelő. A 250 mAh-s akku maximum 2-3 napig húzhatja, de vezeték nélkül tölthető. A Gear S2 számlapja fölött lévő gyűrű forgatható, illetve van Home és vissza gomb is. 

Természetesen a Gear S2 Tizen rendszer futtat, így az Android Wear appjairól le kell mondani. A Samsung gyorsan bővíti a Tizen platformját, azonban nem elképzelhetetlen, hogy a jövőben kénytelen lesz visszaállni az Android Wear mögé. 

Sajnos az árak csak az IFA kiállításon derülnek ki. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.