Hirdetés

Hivatalos ATI Catalyst Vistához



|

Kész az első hivatalos ATI meghajtó a Vista új verziójához.

Hirdetés

Híreink között már számot adtunk arról, hogy mennyire fontos lesz az új Windows operációs rendszerhez a megfelelő minősítéssel rendelkező meghajtóprogramok használata, hiszen ezek nélkül nem lehetséges a Vista Premium minősítés megszerzése. Bár az RC1, a végleges kiadás előtti próbaverzió még nem tölthető le szabadon, az ötmillió regisztrált tesztelő számára az ATI már mostanra elkészítette grafikus kártyáinak új szoftverét, amely állításuk szerint hibátlanul működik.

A csomag nem pusztán a szükséges .dll és .ini kiterjesztésű fájlokat tartalmazza, hanem teljes körű szolgáltatást nyújt: lehetőség nyílik az elsősorban noteszgépeken használatos "PowerPlay" energiatakarékossági opció kezelésére is. Hibaként fel nem róható hiányosság, hogy csak a Radeon 9500/9700 sorozat, valamint az annál újabb egységek szerepelnek a támogatott eszközök listáján -- de mint tudjuk, a Windows Vista legalább DirectX 9-es szabványú grafikus kártyát igényel.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.