Hirdetés

Hófehér és nagyon kicsi a Thermaltake új háza



|

Itt a Thermaltake Core V1 Snow Edition Mini ITX háza.

Hirdetés

Bemutatkozott a Thermaltake új Core V1 Snow Mini ITX háza, amelynek az előlapjára egy 200 milliméteres ventilátort rögzítettek. Az okos és felcserélhető panelekkel variálni is lehet a hűtés alapján. 

Hirdetés

A hófehér ház két fő részből áll. A felsőt a hűtésnek szentelték, az alsót pedig a PSU-nak és a kábelkezelésnek. Az eltávolítható HDD-keretnek hála a haladóbb hűtési rendszerek használata sem feltétlen probléma. 

Hátulra opcionálisan két további 80 milliméteres légkavaró is szerelhető, így akár egy gamer rendszer kialakítása sem gond. A cserélhető oldalsó panelek esztétikailag is feldobhatják a konfigurációt. 

 

 

A házba szükség szerint négy darab adattárolót lehet telepíteni, illetve a 260 milliméteres videokártyák használata sem jelent problémát. A CPU-hűtő magassága legfeljebb 140 milliméter lehet. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.