Hirdetés

Hogyan használjuk a Lubuntut gyenge gépeken?



|

A Lubuntu az Ubuntu könnyűsúlyú, energiatakarékos, "bármin" elfutó változata.

Hirdetés

A Lubuntu az Ubuntu könnyűsúlyú, energiatakatékos, "bármin" elfutó változata, amely az LXDE-t használja. Úgy tervezték, hogy a környezet egyszerű és könnyen használható legyen. A Lubuntu elsősorban az átlagos PC-s és notebookos felhasználóknak ajánlott, akik meglehetősen gyenge hardverre szeretnének új operációs rendszert.

 

Az újdonság egy Pentium II vagy Celeron processzorral szerelt, 128 MB RAM-mal ellátott gépen még probléma nélkül képes működni. Természetesen ettől gyengébb rendszerre is telepíthető, azonban ettől rosszabb hardverek esetén használati értéke már nincs. A könnyűsúlyú operációs rendszer innen tölthető le.

 

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.