Hirdetés

HP: 30 hüvelykes IPS LCD, 1,07 milliárd szín



|

A ZR30w a Hewlett-Packard 30 hüvelykes, IPS paneles monitora, 1,07 milliárd megjelenített színnel.

Hirdetés

Az IPS panellel szerelt LCD-monitorok általában a profik igényeit próbálják kielégíteni, és természetesen nem vethetőek össze a TN paneles kijelzőkkel; azonban egyik sem jelenti azt, hogy az átlagfelhasználó otthon ne használhatna ilyen megjelenítőt.

 

A ZR30w a Hewlett-Packard legújabb monitora, amely egy 30 hüvelykes S-IPS panelt kínál, és 1,07 milliárd színt képes megjeleníteni, ami 100%-ban lefedi az sRGB-t és 99%-ban az Adobe RGB színskálákat. A 4,1 millió pixeles monitor 16:10-es képaránnyal rendelkezik, és 2560 x 1600-as felbontást tesz lehetővé.

 

Az alumíniummal vadított külsejű, 3000:1 dinamikus kontrasztaránnyal rendelkező kijelző DisplayPort és DVI-D típusú bemenetekkel rendelkezik, és került alá egy beépített, 4 portos USB hub, valamint egy hat irányban állítható, függőlegesbe fordítást biztosító talp is. Sajnos a ZR30w-nek az árát is megkérik: jelenleg 1299 dollárba kerül.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.