Hirdetés

HP: az asztali PC nem halott



|

Meg Whitman egy interjúban a HP széles kínálatát és a hibrideket dicsérte.

Hirdetés

A Hewlett-Packard ügyvezetője tegnap a CNBC-nek adott interjút, amelyben a gyártó stratégiájáról beszélt. A HP nem csak tableteket, de hagyományos PC-ket is kínál továbbra is, sőt: szerintük az utóbbi kategória egyáltalán nem halott.

Hirdetés

Whitman azt mondta, az üzleti szektorban nagyon erős felhozatallal szolgálják ki az ügyfeleiket, és az asztali gépek piaca sem halt ki. A fogyasztói szektorban eközben notebookokkal, hibridekkel és táblagépekkel próbálkoznak, a lehető legalacsonyabb árak mellett, így ugyanis versenyképesek maradhatnak.  

Meg Whitman a HP negyedik vezetője 2010. óta. Azóta a Lenovo elvette tőlük a PC-s piac királya címet, így a gyártó az üzleti szektor felé fordult. Természetesen nem felejtették el az átlagembereket sem: otthonra a hibrid gépeket szánnák. Az ügyvezető sokat dicsérte a tabletek és notebookok házasítását, de mivel a gyakorlatban ez nem bizonyult kellően nagy durranásnak, a későbbiekben valószínűleg többre lesz szüksége a HP-nak. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.