Hirdetés

HP Color LaserJet CP2025 nyomtató teszt



|

Fotónyomtatás lézernyomtatóval: erre hajt a HP CP2025.

Hirdetés

Közepes helyigényű, ívelt gépházba szerelték a CP2025 színes lézernyomtató lapfordítóval és az USB mellett hálózati csatlakozással is felszerelt változatát. A ki építésben, bővíthetőségben és maximális terhelhetőségben kisés közepes munkacsoportok számára kifejlesztett készülék nem csak egy újabb „kocka” – számos meghatározó technikai újítás miatt könnyebben kezelhető, valamint az eddigieknél szélesebb körben alkalmazhatjuk.

 

 

hpcolorlaserjetcp2025szineslezernyomtatoa4.jpg
HP Color LaserJet CP2025
 

 


Inline nyomtatórendszere ellenére a nyomtató visszafogott területet foglal el, a kompakt kellékanyag kazetták pedig kényelmesen, egy fiók kihúzásával hozzáférhetőek a homlokzati oldalról. A lézertechnológia kiváló kontrasztot és kontúrokat biztosít normál papíron is, nagy, színes és mono módban egyaránt 20 oldal/perces teljesítménnyel. 43 másodperc alatt készült el a tízoldalas mono, és 70 (kétoldalasan 83) alatt a tízoldalas színes dokumentum. Egy A/4-es fotó első példányához csak 21 másodpercre volt szükség, a második lap pedig csak újabb 3-4 másodpercet igényelt. Az új ColorSphere tonerre és a HP ImageREt 3600 színkeverő rendszerre épülő nyomtatótechnológia minden eddiginél egyenletesebb színminőséget produkál, kiküszöbölve a régebbi tonerek egyenetlen szemcseméretét és formáját. A gyakorlatban ez fotószerűbb hatású lézeres nyomatokat eredményez, melyeket bátran közkézre bocsáthatunk marketinganyagként, különösen, ha fényesebb felületű, minőségi lézernyomtató papírt használunk.


A meghajtóprogramban még a fényképjavítás és az automatikus vörösszem-korrekció is helyet kapott – igaz, utóbbi hatását nem sikerült tetten érnünk erre a célra fenntartott tesztfotóink segítségével sem. Most, a termék megjelenésekor, Körülbelül 33–36 000 forintot kóstál, ha az egyik szín kifogy, de a költségek fajlagosan nem túl magasak. A kellékanyagárak a közeljövőben várhatóan mérséklődnek. Árkategóriájában a legjobb minőséget jelenleg ezzel a nyomtatóval érhetjük el és teljesítményével is elégedettek lehetünk. Kiemelten minőségigényes anyagok házi előállításához ajánljuk.



Névjegy



HP Color LaserJet CP2025

Forgalmazó: HP Magyarország

Ár: 149 990 Ft

Web: HP Color LaserJet CP2025



Adatok


  • Inline nyomtatómű
  • 20 lap/perc monokróm és színes nyomtatási sebesség
  • 600×600 címezhető felbontás, képpontonként 100 000 színárnyalat
  • USB 2.0-s és Ethernet- (RJ45) port
  • 250 lapos papírtálca és 100 lapos egyedi adagoló
  • Papírkapacitás bővítése legfeljebb 550 lapig
  • Csúcsterhelhetőség: havi 40 000 oldal
  • 405×454×322 mm befoglaló méretek
  • 9,25 Ft fekete, illetve 44 Ft CMYKlapköltség (ISO/IEC 19 798 kapacitás értékekkel)



Értékelés


Előny: kiemelkedő minőség és jó teljesítmény, könnyen cserélhető tonerkazetták, gyors duplex

Hátrány: magas kezdeti kellékanyag ár

Teljesítmény: 5

Szolgáltatás: 4,5

Ár/Érték: 4

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.