Hirdetés

HP Indigo és Buick egy projektben



|

Tervezzen online egyedi, megfizethető képes albumot, könyvet magának.

Hirdetés

Az IHB Digital online szerkesztővel elkészített kiadványok a legigényesebb digitális ofszet eljárással készülnek. Az albumok előállítása HP Indigo 5000 digitális ofszet nyomdagép segítségével történik. A belső oldalak 170 gr fényes ofszet papírra kerülnek nyomtatásra, melyeken a fotók a legjobban érvényesülnek. Jól demonstrálta a nyomda minőségét az IHGB egyik valós megrendelése, egy eredeti felújítot Buickról szóló album.

 

fotoalbumprintbuick2.jpg


A keménytáblás, egyedi borítású albumokat igényes, tartós kötészeti megoldással rögzítik. A szolgáltatást elsősorban amatőr és profi fotósoknak, fotóstúdióknak ajánlják, de érdemes kipróbálniuk az üzleti vállalkozásoknak is.


„A HP technológiája és a magyar szoftver fejlesztők munkája lehetővé teszi, hogy az elkészült digitális fotóinkból rövid idő alatt ötletes kreatív anyagot készítsünk, mely színvonalát tekintve minden igényt kielégítő, könyv minőségben készül el, 1-2 nap átfutással. Ez a technológia át fogja formálni a könyvkészítés hagyományos világát." - mondta Czinege László, a HP Képalkotási és Nyomtatási Divíziójának vezetője.

A szolgáltatás a www.fotoalbumprint.hu címen érhető el


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.