Hirdetés

HP óriásmontázs a Szigeten



|

Nagy bulihoz nagy montázs kell: 4000 kép kitesz egy nagy feliratot.

Hirdetés

A Sziget eddigi legnagyobb és leglátványosabb fényképes összefoglalása, a közel 4000 fotót magába foglaló alkotás végigköveti az idei Sziget legizgalmasabb pillanatait. A nem mindennapi kiállítás kizárólag a Sziget ideje alatt a HP sátorban kinyomtatott képeket tartalmazza. A különálló jelenetek képei együtt a Sziget feliratot adják ki.



A Sziget ideje alatt a HP amatőr fotópályázatot hirdetett, "Legyél te a legEREDETIbb Sziget Paparazzo!" címmel – a verseny szlogenje tükrözi a HP elkötelezettségét az eredeti HP kellékanyagok mellett, amelyek garantálják a kiváló minőségű fotókat. Amatőr fotósok pályázhattak naponta három kategóriában. A helyszínen és az EA-HP sátorban mobil nyomtatók segítségével lehetett kinyomtatni a képeket, melyek azonnal felkerültek a sátor oldalán felépített fotófalra. A zsűri tagjai, köztük Para-Kovács Imre és Novák Péter naponta hirdettek nyertest három kategóriában. Összesen 21 db Hp Photosmart 335 mobil nyomtatót osztottak ki a szervezők.

A fődíjat, a HP Photosmart 3210 többfunkciós eszközt a neves grémium a Sziget lezárását követő napon a Radiocafé Délutáni Kávéház c. műsorában ítélte oda Molnár Lászlónak, aki mostantól egy HP fotólabor legEREDETIBB tulajdonosa. Az első három helyezett fényképei a következők:

1.helyezett: Neee!
2.helyezett: Mit tettem?!?
3.helyezett: A nyugalom szigetén

A díjazott képek megtekinthetők a verseny weboldalán.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.