Hirdetés

HP per az InkTec ellen



|

A HP szerint az InkTec tintáihoz jogtalanul használ HP technológiát

Hirdetés

A tinta, amelyet az InkTec márkanevű tintapatron utántöltő kit tartalmaz, a kereset szerint megsérti a HP tintára vonatkozó szabadalmait. Ezeknek a szabadalmaknak a védelmére indított pert a HP Németországban, ahol az InkTec tintákat megtalálták.


A kifogásolt InkTec tinták felfedezése a világszerte folyamatban lévő tesztelésnek és a HP Nyomtatási- és Képalkotási Divízió Kellékanyag részlege által tett erőfeszítéseknek az eredménye. Az elmúlt évben ennek a kezdeményezésnek a révén derült fény más vállalatok szabadalomsértéseire, amelyek teljesen általános tintát kínálnak újratöltő üzletekben vagy saját márkaneveik alatt.

 

A nyomtató kellékanyag iparág globális vezetőjeként a HP mindig elkötelezett volt a nyílt és tisztességes verseny mellett minden olyan országban, ahol forgalmazza a termékeit.” – jelentette ki Pradeep Jotwani rangidős alelnök, a HP Nyomtatási- és Képalkotási Divízió Kellékanyag részlegének a vezetője. „Több, mint 4 ezer, a kellékanyagokkal kapcsolatos szabadalmunk mutatja a fejlesztés, a kutatás és az innováció hagyományát, és a HP továbbra is elszántan védekezik a szellemi tulajdon megsértése ellen, ahol, és amikor csak találkozik vele.”

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.