Hirdetés

HP TouchSmart 310 teszt



|

Teszteltük a HP mindent egyben PC-jét érintőképernyővel és TouchSmart alkalmazásokkal.

Hirdetés

A HP egyik legújabb érintésérzékeny minden-egyben PC-jét volt alkalmunk tesztelni. A csupán mintegy 9 kilogrammos eszköz nem sokkal vastagabb, mint egy 20 hüvelyk képátlójú LCD monitor, csakhogy egy komplett Windows 7 alapú PC-t foglal magába. A gépház oldalán és hátoldalán kiépítették a szükséges csatlakozókat, a memóriakártya olvasó és a gigabites Ethernet mellett a 802.11n kompatibilis Wi-Fi adapter is benne van a készülékben. Emellett egy hibrid TV tuner is rendelkezésre áll, mely a Windows Media Centerrel és a hozzá illő távirányítóval karosszékből, teljes körűen kezelhető, műsorfelvételeket is készíthetünk.

 

 


Vezeték nélküli billentyűzet és egér teszi teljessé a hardvert, de ezeket sok tekintetben mellőzhetjük is és kihasználhatjuk az érintésérzékeny képernyőt és a hozzá adott TouchSmart 4.0 szoftvert. Ez lehetővé teszi, hogy természetesebb módon, ujjérintéssel és mozdulatokkal végezzük el az olyan mindennapi feladatokat, mint a fotók és videók, zenei anyagok rendezgetése, DVD nézés, böngészés, időjárás adatok áttekintése, jegyzetkészítés. A Canvas kisalkalmazással kreativitásunkat is kiélhetjük és van érintésérzékeny Facebook alkalmazás is. Ha nem is fednek le minden feladatot a TouchSmart alkalmazások, de egy könnyedebb számítástechnika világát kínálják a család számítástechnikailag elhanyagoltabb tagjainak, gyerekeknek vagy akár idősebbeknek.

 

 

 

A gép AMD alapokra épül, a kétmagos professzor és a 4GB memória bőven kiszolgálja a mindennapi igényeket (netezés, Skype, HD videolejátszás vagy épp szerkesztés), a Radeon HD 4270-es grafikus vezérlővel vállvetve ha nem is egy gamer konfiguráció, de alkalmi játékfuttatáshoz azért megfelel. Rengeteg szoftverével teljes otthoni megoldás a HP TouchSmart 310, igaz, a kulcsrakész, helytakarékos gépért és az érintés élményért elég sokat kérnek.

 

 

 


Névjegy

HP TouchSmart 310-1110hu Desktop PC
Forgalmazó: HP Magyarország Kft
Ár: 219 000 Ft

 

Adatok


- 20" BrightView érintésérzékeny, két érintőpontos LCD kijelző, 1600×900 felbontás
- AMD Athlon II X2 240e processzor, 2,8 GHz, AMD RS880M lapkakészlet
- 1 × 4 GB DDR3 rendszermemória, összesen 2 SODIMM slot
- 500 GB SATA merevlemez, 7200 fordulat percenként
- Lapos tálcás 8× SuperMulti DVD író, LightSribe támogatással
- ATI Radeon HD 4270 grafikus vezérlő
- 6 db USB 2.0 port, fejhallgató, mikrofon és vonali csatlakozások
- TV (analóg és DVB-T MPEG-4) tuner, Gigabit Ethernet, Wi-Fi
- 6 az 1-ben multi kártyaolvasó, VGA webkamera mikrofonnal
- HP Win7 MediaCenter távvezérlő, vezeték nélküli egér és billentyűzet

 

Értékelés


HP TouchSmart 310-1110hu Desktop PC
Előny: Kis méret, megfelelő teljesítmény, érintés érzékeny felület és alkalmazások
Hátrány: Nincs külső monitor csatlakozás, csak USB megjelenítővel bővíthető
Teljesítmény: 3,5
Szolgáltatás: 4,5
Ár-érték: 3,5

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.