Hirdetés

HyDrive: optikai meghajtó és SSD egyben



|

Az LG és a Hitachi egy különös újdonsággal jelentkezik: optikai meghajtó és SSD egyetlen eszközben.

Hirdetés

 

 

Egy notebook esetében nagy kérdés, hogy a gyors elérést biztosító SSD-meghajtó mellett, vagy az óriási kapacitást kínáló HDD mellett döntsön a felhasználó. Legutóbb hibrid merevlemezt láttunk a kettő ötvözéséből, most az LG és a Hitachi még érdekesebb dologgal rukkolt elő.

 

A HyDrive névre keresztelt újdonság egy optikai meghajtó, ami 32 vagy 64 gigabájtos, beépített SSD-meghajtóval van felszerelve. A két gyártó egyelőre a myterydrive.net-re bízta a tesztelést, és pillanatnyilag prototípus státuszban van a HyDrive; viszont már most nagyon meggyőzőek az eredményei.

 

Az idei Computex kiállításon a HyDrive is ott lesz, tehát biztosan kiderül, mennyire ígéretes az újdonság. Addig is ízelítőként két videó-tesztösszehasonlítás ODD/SSD-bootolásról és Keanu Reeves-ről:

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.