Hirdetés

Hyper 412 Slim CPU-hűtő a Cooler Mastertől



|

Elsősorban az LGA2011-es rendszerek vehetik hasznát a kompakt hűtőnek.

Hirdetés

A házak, kiegészítők és hűtők piacáról jól ismert Cooler Master egyik legújabb terméke a Hyper 412 Slim névre keresztelt processzorhűtő, amely két vékonyított ventilátorral igyekszik hűvösen tartani az újabb CPU-kat is.

 

A Hyper 412 Slim meglehetősen kompakt méretekkel rendelkezik, és mindkét oldalán használhatóak memóriamodulok, így elsősorban az LGA2011-es rendszereknél mutatkozik meg az eszköz legnagyobb előnye.

 

A közvetlen érintkezésű hőcsövekkel ellátott hűtő a tuningmegoldásokat is támogatja, hála a dupla légkavarójának. A ventilátorok egyébként könnyedén le-és felszerelhetőek, így a tisztítás sem lehet problémás feladat. A júniusban érkező Hyper 412 Slim ára 39,95 euró.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.