HyperX Max 3.0 külső SSD a Kingstontól



|

A fém házba rejtett, USB 3.0-ás külső SSD meglehetősen gyors.

A Kingston bemutatta legújabb HyperX-sorozatú termékét, egy SSD-meghajtót, amelynek különlegessége, hogy külső, hordozható adattároló. A HyperX Max 3.0 vonalát bővítő mozgó alkatrész nélküli meghajtó fém házat kapott, és USB 3.0-ás interfészen keresztül képes gépünkkel kommunikálni.

 

A csatlakozás módjának köszönhetően az olvasási és írási sebességek elérik a 195, illetve a 160 megabájt per másodperces értékeket. A HyperX Max 3.0-ás SSD-k 73,49 x 118,6 x 12 milliméteresek, és három év garancia jár hozzájuk.

 

Az egymillió üzemórás élettartamot ígérő SSD-k Toshiba vezérlőre és MLC NAND Flash memóriára épülnek. A 64 gigabájtos modell ára 200 dollár, a 128 gigabájtosért 351 dollárt kérnek, míg a 256 gigabájtos változatot 702 dollárért lehet majd megvásárolni. A Hexus-nak már sikerült megkaparintania az SSD-t, tesztjeik szerint a kiváló és meglehetősen gyors meghajtó egyetlen gyenge pontja a magas ára.

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.