Hirdetés

HyperX Predator memória a Kingstontól



|

Ezúttal a játékosokat és a tuningkedvelőket célozta meg a Kingston.

Hirdetés

A Kingston tovább bővítette a HyperX termékcsaládját, ezúttal egy új memóriacsaláddal, a Predatorral. Ezt a gyártó a játékosoknak és a tuningkedvelő felhasználóknak szánja, a felsőkategóriában megkérik a modulok árát.

 

A 4 és 8 gigabájtos modulok 8, 16 és 32 gigabájtos kiteket alkotnak, sebességben pedig 1600 és 2666 MHz között lehet választani. A CL9 és CL11 időzítések mellett a használt feszültségi érték 1,5 és 1,65 volt.

 

A Predator sorozat az Intel és az AMD lapkakészleteket is támogatja, illetve az előbbi XMP szolgáltatásával is kompatibilis, így nem okozhat gondot a frekvenciák és a feszültségek fentebb vétele.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.