Hirdetés

I-O Data hálózati adattároló otthonra



|

A LANDisk HDL-AS egyetlen merevlemezzel is képes ellátni a feladatát.

Hirdetés

Mivel mára a merevlemezek kapacitása olyan nagy, ezért egyetlen darabbal is megoldható egy otthoni adattároló működtetése. Az I-O Data ezt igyekszik kihasználni új eszközével, a LANDisk HDL-AS NAS szerverrel, amely 2 és 3 terabájtos változatokban érhető el.

A NAS egy gigabites Ethernet porttal rendelkezik, amely segítségével bármilyen meglévő hálózathoz kapcsolódhatunk. Az adatátvitel maximális értéke elérheti a másodpercenkénti 90 megabájtot. A csomagban egy szoftver is található, amely az adatfolyamokat képes rögzíteni.

A LANDisk HDL-AS február közepétől válik elérhetővé a piacon. A 2 terabájtos modellért 292 dollárt kell majd fizetni, a 3 terabájtos változat pedig 403 dollárért lesz hazavihető. A hálózati adattároló mérete 45 x 138 x 168 milliméteres, és 1,2 kilogrammot nyom.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.