Hirdetés

IdeaPad S12: a világ első Ion-alapú netbookja



|

A Lenovo IdeaPad S12 a világ első olyan netbookja, ami az NVIDIA Ion platformjára épül.

Hirdetés

 

A Lenovo S10-es netbookjával több probléma is előfordult, közel két hete azonban bemutatták a frissített változatot, az S10-2-t, ami az előd hibáit hivatott javítani. A Lenovo legújabb ultrahordozható gépével már nem "foltozgat" - a világ első, Ion platformra épülő netbookja az IdeaPad S12.

 

Ez egyben a Lenovo első 12,1 hüvelykes gépe is. Az új netbook egyébként nagyon ígéretesnek tűnik, már csak a specifikációit olvasva is. Az IdeaPad S12 normál méretű billentyűzetet kapott, és az ígéretek szerint 1080p-s videók zökkenőmentes lejátszására lesz alkalmas.

 

A kevesebb mint 1,5 kilogramm súlyú netbook LED-es háttérvilágítású képernyője 1280 x 800-as (WXGA) felbontásra képes. Az Intel 1,6 GHz-es Atom processzorához 1 GB DDR2-es RAM társul. Adattárolásra 160, 250, vagy 320 gigabájtos HDD-n van lehetőség.

 

A hatcellás akkumulátorral (opcionális) szerelt gépbe Wi-Fi és Bluetooth, Ethernet, 2.0-ás USB portok, ExpressCard-hely, kártyaolvasó, VGA-és HDMI-kimenetek is kerültek. A jövő hónaptól, 449 dolláros áron (90 000 forint) megvásárolható IdeaPad S12-höz Windows XP operációs rendszer jár.

 

nvidia-ion-lenovo-s12.jpg
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.