Hirdetés

Ígéretes a Cube új laptopja



|

3000 x 2000-es felbontást kínál a Cube 13,5 hüvelykes kijelzővel felszerelt notebookja.

Hirdetés

A kínai Cube nevét általában androidos és windowsos táblagépekkel kapcsolatban halljuk, azonban a cég a laptopok világában is igyekszik valamit letenni az asztalra, ami nem teljesen szokványos. 

Hirdetés

A közelgő Cube i35 laptop például 13,5 hüvelykes, 3000 x 2000-es felbontású IPS érintőkijelzővel rendelkezik. Ez ugyanolyan felbontású és arányú, mint a Microsoft Surface Book képernyője. 

Ez viszont várhatóan olcsóbb lesz, ugyanis az Intel Core M3-7Y30 Kaby Lake processzora dolgozik benne. Ezt 8 GB RAM, 256 GB-os SSD, webkamera, Windows 10 és 180 fokos zsanérok egészítik ki. 

A videó alapján ujjlenyomat-olvasó is van az érintőpadban, két USB és egy USB-C port, valamint jackcsatlakozó a gépben, ami valamikor idén jelenik meg. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.