Hirdetés

Így csapódnak a földbe a GoPro Karma drónjai



|

Rémisztő videók jelentek meg a visszahívott Karma drónokról, amelyek valóban lezuhannak.

Hirdetés

A rossz pénzügyi negyedév és a tőzsdei lejtő után a GoPro számára az jelentette az újabb csapást, hogy kénytelen volt visszahívni a sokáig várt Karma drónjait, amelyek közül többnek váratlanul megszűnt az energiaellátása. 

Hirdetés

A GoPro a hiba miatt az összes eddig eladott drónját visszahívja. Bár eddig nem jelentettek balesetet vagy kárt, a gyártó arra sürgeti az embereket, hogy mielőbb küldjék vissza a hibás drónokat. 

A visszahívást ugyan az amerikai hatóságok is segítik, minden bizonnyal lesz, aki nem adja fel az eszközt. 

Azonban egy levegőben repülő, majd váratlanul lezuhanó drón épp olyan veszélyes, mint egy felrobbanó okostelefon. Mindezt pedig remekül bizonyítják azok a videók, amelyeken a Karma drónok váratlanul a földbe csapódnak. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.