Hirdetés

Ilyen belülről a legnagyobb Apple táblagép



|

Az iFixit darabokra kapta az Apple iPad Pro táblagépét.

Hirdetés

Tim Cook nemrég azt mondta, hogy a PC-s világnak vége, az emberek többségének az iPhone-ja mellé pedig tökéletesen elegendő az iPad Pro, ami már kapható. Ennek alkalmából az iFixit úgy döntött, darabokra szedi

Hirdetés

A méregdrága iPad Pro indulóára 299 990 forint, 128 GB-os verzió esetén 359 990 forint. Ha mobilnet is kell, akkor 409 990 forint. Ehhez jön még hozzá a teljes élmény érdekében 36 990 forintért az Apple Pencil, valamint külön a Smar Keyboard, aminek a hazai ára még ismeretlen. 

Mi van belül és mennyire könnyű javítani? Az iFixit kiderítette. 

Az akku 10307 mAh-s, és a jelek szerint könnyű cserélni. Ehhez persze sok ragasztótól kell megszabadulni, ami a 12,9 hüvelykes kijelzőt, az alaplapot, a négy nagy hangszórót, a kameraszenzorokat és a csatlakozókat tartja. 

Az iPad Pro az iFixit szakembereitől 3 pontot kapott a 10-es javíthatósági skálán. Ebből látszik, hogy nem árt rá vigyázni, ha valaki ilyet vesz. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.