Hirdetés

Ilyen gépeket vág hozzád a Lenovo



|

Kiszivárgott, hogy milyen laptopokat és átalakítható gépeket készül bemutatni a Lenovo.

Hirdetés

A Lenovo ThinkPad X1 Carbon laptopsorozata könnyű és vékony gépekből áll, prémium anyaghasználattal és hardverrel. 2012 óta minden évben érkezik egy frissítés, hamarosan azonban egyenesen három is jöhet. 

Hirdetés

Kiszivárgott, hogy a Lenovo milyen gépeket készül hamarosan bemutatni. 

A listán többek között rajta van egy 14 hüvelykes ThinkPad X1 Carbon laptop, illetve ebből egy 12 hüvelykes táblagép verzió is. Ezek februárban mutatkozhatnak be. 

Idén decemberre várható a ThinkPad X1 Yoga debütálása, ami természetesen 360 fokban forgatható zsanérokkal csábítaná a felhasználókat. 

A CES-en további gépekkel villoghat a Lenovo, és márciusra, valamint áprilisra további 13 hüvelykes, windowsos és Chrome OS-t futtató gépekkel újíthat. Többek között a T, a P, az X és a Yoga S sorozatok is frissülnek majd. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.