Hirdetés

Ilyen lehet az iPad Air 3



|

Akár már a következő hónapban bemutatkozhat az iPad Air 3.

Hirdetés

Az Apple az iPhone 6S és az iPhone 6S Plus mellett többek között az iPad Pro és az iPad mini 4 táblagépeit is bemutatta. Az iPad Air 3 viszont hiányzott a sorból. 

Hirdetés

Egy friss jelentés szerint ennek ellenére dolgoznak az új táblagépen, ami legjobb esetben már a következő hónapban, rosszabb forgatókönyv esetén az idén vagy a jövő év elején bemutatkozik. 

A 9,7 hüvelykes iPad Air 3 állítólag már 2334 x 3112-es felbontással rendelkező kijelzőt kap, így kicsit fejlődik a képernyő terén is.

Benne A9-es vagy A9X lapkakészlet lehet, 2 vagy 4 GB RAM-mal. Ez utóbbi persze nem túl valószínű, elvégre ennyi az iPad Próban van. 

Rossz hír, de lassan az Apple szokássá teszi, hogy folyamatosan csökkenti az akkumulátor kapacitását. Ezúttal az iPad Air 2 7340 mAh-s értékét csökkentik le. 

A 8 és 2,1 megapixeles kamerákkal érkező táblagép 16, 64 és 128 GB-os kiadásokban jön, és cserébe a kisebb akkuért csupán 5 milliméter vastag lesz. Ezzel laposabb a Samsung Galaxy Tab S2 mindkét változatánál. 

Adott esetben IP-s minősítést is kaphat a táblagép, vagyis vízálló lehet. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.